Israëlreis

Jaarlijks organiseert Haboniem een reis van ongeveer vier weken in Israël voor JK5 (klik hier voor meer informatie over de groepen). De JK reist samen met twee madrichiem uit Nederland en een Israëlische madriech door Israël.

Tijdens deze reis leren ze over de Israëlische maatschappij, bezoeken ze de toeristische trekpleisters en zien ze de verschillende mogelijkheden die Israël hen zou kunnen bieden in de toekomst. De focus van de reis ligt op de inhoud, maar er is natuurlijk genoeg tijd om te ontspannen en te genieten van het al het moois dat Israël te bieden heeft.

De Israëlreis wordt voorafgegaan door twee voorbereidingsweekenden die zullen plaatsvinden in de maanden mei en juni. Tijdens deze weekenden wordt er hard gewerkt aan het creëren van een hechte groep en worden er afspraken en regels gemaakt voor tijdens de reis.

Aangezien het groepsproces een essentieel onderdeel is van de reis hebben nieuwe kinderen tot aan het wintermachanee de tijd om zich bij de groep aan te sluiten. Vanaf het wintermachanee zijn alle activiteiten verplicht voor deelname aan de Israëlreis.

Voor vragen over de Israëlreis kunt u contact opnemen met de Israëlreiscoördinator Ronit via israelreis@haboniem.nl.