Contact

Email

Haboniem-Dror beHolland is het beste te bereiken via e-mail.

Algemene vragen: info@haboniem.nl
Machanot- en weekenden: kwc@haboniem.nl
Afdelingen: afdelingen@haboniem.nl

Ontvang onze nieuwsbrief door uw naam en e-mailadres te sturen naar secretaris@haboniem.nl

Voor specifieke vragen raden we aan contact op te nemen met het desbetreffende bestuurslid.

Contactgegevens

Telefoon: 020-6443526
Bereikbaar van maandag tot donderdag tussen 18:00-20:00
Adres: op aanvraag
KvK-nummer: 40533498

Mazkiroet

Het mazkiroet (bestuur) word elk jaar afgewisseld door Haboniemers tijdens de Zomerweïda (ALV). In het bewegingsjaar 5779 bestaat het mazkiroet uit:

Dennis Heijmans

🎩 voorzitter@haboniem.nl

Mazkir (voorzitter), madrichiemzaken en Israëlreiscoördinator

Dennis Heijmans (22) is zijn studie Farmakunde aan het afronden aan de Hogeschool Utrecht, en is woonachtig te Den Haag. Hij kijkt er erg naar uit om binnen dit mazkiroet een leidinggevende functie op zich te nemen, en de beweging op bestuurlijk niveau te professionaliseren. Dennis is tevens ook verantwoordelijk voor de Israëlreis komend jaar.

Roi Teszler

📝 secretaris@haboniem.nl

Secretaris, PR en Madactiviteiten

Roi Teszler (18) heeft net zijn school afgerond en heeft besloten dit jaar een tussenjaar te nemen. Er was voor hem geen mooiere manier om zijn jaar in te vullen dan het mazkiroet ingaan. Naast PR en madactiviteiten zal Roi zich ook bezighouden met het opknappen van het moadon.

Max Zegerius

🏕 kwc@haboniem.nl

KWC en gap year-coördinator

Max Zegerius (20) zit in zijn tweede jaar van zijn studie Hotel en Event-management aan TIO. Max gaat zich komend jaar bezighouden met alle logistieke zaken omtrent machanot en weekenden.

Elias Poolman

📚 chinoech@haboniem.nl

Rosj Chinoech, website-coördinator en Doar Tikwat coördinator

Elias Poolman (22) is komend jaar verantwoordelijk voor het onderwijs van Haboniem. Elias studeert Communicatie en Multimedia Design aan de Universiteit van Amsterdam. Hij wil met enthousiasme en creativiteit de inhoud van Haboniem delen met chanichiem en madrichiem.

Alicia Sajet

🏠 afdelingen@haboniem.nl

Afdelingscoördinator, chanichiemzaken, madactiviteiten

Alicia Sajet (19) wil dit jaar vele succesvolle afdelingen organiseren. Ook houdt zij zich dit jaar bezig met madrichiem activiteiten samen met Roi. Ze heeft hier super veel zin in! In februari begint zij met de Hogere Hotelschool.

Functies buiten het mazkiroet

Buiten het mazkiroet om worden de volgende functies vervuld:

Ofri ben Zvi

🇮🇱 ofri@haboniem.nl

Shaliach

Ofri Ben-Zvi (31) was born in Kibbutz Magen and grew up in Moshav Ein Habesor. He completed his studies in Geophysics and Islamic Studies at Tel Aviv University.

After serving for 4.5 years in the IDF, he was the Education Coordinator in Moshav Ein-Habesor and during the course of his studies he led a group of young Madrichim in the youth movements called “Saiarut” of the KKL (JNF).

He will be the contact person to Habonim Dror Olami, the link to the State of Israel, active in the community and in the movement.

Ofri is available for any questions and will always be happy to help

Dania Rodill

📂 penningmeester@haboniem.nl

Gizbarit (penningmeester) en Doar Tikwat coördinator

Dania Rodill (20) is dit jaar, net als vorig bewegingsjaar, penningmeester voor Haboniem. Ze vervult deze functie buiten het mazkiroet om.

Jonas Poolman

📨 jonas@haboniem.nl

Externe communicatie

Jonas Poolman (20) is dit jaar verantwoordelijk voor de externe communicatie. Hij vervult deze functie buiten het mazkiroet om.

Vertrouwenspersonen

Op Haboniem zijn er twee, zowel voor de madrichiem als voor de chanichiem, vertrouwenspersonen aangesteld door het mazkiroet.

Chanichiemzaken

De contactpersoon voor chanichiem en ouders/verzorgers is Alicia. Zij gaat over alle chanichiemzaken. Heeft een chaniech speciale (medische) behoeftes dan kunt u dit in vertrouwen melden aan de chanichiemzaken. Ook overplaatsingen worden via haar aangevraagd, waarin ze een adviserende rol heeft in het besluit van het mazkiroet.

Contact: chanichiemzaken@haboniem.nl

Madrichiemzaken

De contactpersoon voor madrichiem is Dennis.

Contact: voorzitter@haboniem.nl

Doar Tikwat

De hoofdredacteur van het bewegingsblad van Haboniem-Dror, genaamd de Doar Tikwat, is Thalia. De redactie van de Doar Tikwat is te bereiken via doartikwat@haboniem.nl. Ook voor persberichten, ingezonden brieven en algemene vragen.

Moadon

Het beheer van ons moadon (clubhuis) is handen van Hachsjarah en Alijah (H&A). Voor vragen en verhuurverzoeken kunt u contact opnemen via: henabeheer@gmail.com.