Contact

Algemene gegevens

U kunt ons kantoor vanaf maandag tot en met donderdag tussen 18 uur en 20 uur bereiken via ons telefoonnummer 020-6443526.

Haboniem-Dror beHolland
Adres: Amsterdam (wegens veiligheidsvoorschriften maken wij ons adres niet openbaar)
Telefoonnummer:  020-6443526 (ma t/m vrij, 18-20 uur)
E-mail: info@haboniem.nl
KvK-nummer: 40533498

Bestuur (mazkiroet)

Het mazkiroet word elk jaar afgewisseld door Haboniemvrijwilligers tijdens de Zomerweïda (ALV). In het bewegingsjaar 5778 bestaat het mazkiroet uit:

Jonas Poolman (Mazkir (voorzitter), madrichiemzaken en PR)

Jonas Poolman (19) studeert Rechten aan de Universiteit Utrecht en woont in Amsterdam.  Hij kijkt er erg naar uit om binnen dit mazkiroet een leidinggevende functie op zich te nemen. Jonas is tevens ook verantwoordelijk voor de PR komend jaar gezamenlijk met Ronit

E-mailadres: voorzitter@haboniem.nl

Sarah Cahn (Secretaris en chanichiemzaken)

Sarah Cahn (19) is dit jaar begonnen aan haar eerste jaar van de studie Psychologie aan de UvA. Sarah heeft afgelopen jaar een half jaar in Israël doorgebracht en is super gemotiveerd teruggekomen. Die motivatie wil ze graag doorzetten in het mazkiroet.

E-mailadres: secretaris@haboniem.nl & chanichiemzaken@haboniem.nl

Ronit van der Schaaf (Israëlreiscoördinator, madactiviteiten, gap year en PR)

Ronit van der Schaaf (21) is bezig met haar tweede jaar Bestuurskunde aan de HvA. Ronit gaat al jaren mee met Haboniem en gaat zich dit jaar inzetten in het mazkiroet. Ze heeft veel verschillende taken en zal haar uiterste best doen om er zoveel mogelijk uit te halen.

E-mailadres: ronit@haboniem.nl

Alon Naamani (KWC en website-coördinator)

Alon Naamani (20) zit in zijn tweede jaar van zijn studie Econometrie aan de UvA. Alon gaat zich komend jaar bezighouden met alle logistieke zaken omtrent kampen en weekenden.

E-mailadres: kwc@haboniem.nl

Tamar van der Ven (Rosj Chinoech)

Tamar van der Ven (20) Is komend jaar verantwoordelijk voor het onderwijs van Haboniem. Ze studeert Humanistiek aan de Universiteit voor Humanistiek. Ze wilt de kennis die ze heeft vergaard te gaan overbrengen op de beweging.

E-mailadres: chinoech@haboniem.nl

Tomer Dahan (Afdelingscoördinator)

Tomer Dahan (19) is van plan om komend jaar weer volop afdelingen te organiseren. Hij heeft er enorm veel zin in. Tomer studeert ook nog Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

E-mailadres: afdelingen@haboniem.nl

Dania Rodill (Gizbarit (penningmeester) en Doar Tikwat coördinator)

Dania Rodill (19) wilt na jaren van deelname in de kascommissie zelf het heft in handen nemen en komende jaar penningmeester zijn van Haboniem. Met al haar ervaring heeft ze veel vertrouwen in dit bewegingsjaar. Dania zit in haar tweede jaar van Liberal Arts en Sciences van het Amsterdam University College, haar focus ligt vooral op wiskunde en economie.

E-mailadres: penningmeester@haboniem.nl

Vertrouwenspersonen

Op Haboniem zijn er twee, zowel voor de madrichiem als voor de chanichiem, vertrouwenspersonen aangesteld door het mazkiroet.

Chanichiemzaken

Het contactpersoon voor chanichiem en ouders/verzorgers is Sarah. Zij gaat over alle chanichiemzaken. Heeft een chaniech speciale (medicale) behoeftes dan kunt u dit in vertrouwen melden aan de chanichiemzaken. Ook overplaatsingen worden via haar aangevraagd, waarin ze een adviserende rol heeft in het besluit van het mazkiroet.
Contact: chanichiemzaken@haboniem.nl

Vragen over machanot en weekenden kunt u het beste mailen naar kwc@haboniem.nl. Voor vragen over het lidmaatschap kunt u het beste mailen naar secretaris@haboniem.nl.

Madrichiemzaken

Het contactpersoon voor madrichiem is Jonas, tevens onze voorzitter. Madzaken kan als bemiddelaar optreden tussen conflicten van madrichiem, is het vetrouwenspersoon van madrichiem en helpt de rosj met het maken van de opstellingen.
Contact: voorzitter@haboniem.nl

Sjaliach

Onze afgevaardigde uit Israël voor het jaar 5778  is Dor Salomon.
Contact: dor@haboniem.nl

Doar Tikwat

De hoofdredacteuren van het bewegingsblad van Haboniem-Dror, genaamd de Doar Tikwat, is Thalia. De redactie van de Doar Tikwat is te bereiken via doartikwat@haboniem.nl. Ook voor persberichten, ingezonden brieven en algemene vragen.

Clubhuis (moadon)

Het beheer van ons moadon (clubhuis) is handen van Hachsjarah en Alijah (H&A). Voor vragen en verhuurverzoeken kunt u contact opnemen met Eric: henabeheer@gmail.com.

Media en Communicatie

Online

Facebook: www.facebook.com/groups/haboniem/
Instagram: www.instagram.com/haboniem/

Pers

Wij geven geen interviews af. Voor interviews en informatie over de Joodse gemeenschap en/of Israël verwijzen wij u naar het CIDI, het Centraal Joods Overleg en het Joods Agentschap. Voor andere vragen en/of verzoeken kunt u mailen naar secretaris@haboniem.nl.