Contact

Algemene gegevens

U kunt ons kantoor vanaf maandag tot en met donderdag tussen 18 uur en 20 uur bereiken via ons telefoonnummer 020-6443526.

Haboniem-Dror beHolland
Adres: Amsterdam (wegens veiligheidsvoorschriften maken wij ons adres niet openbaar)
Telefoonnummer:  020-6443526 (ma t/m vrij, 18-20 uur)
E-mail: info@haboniem.nl
KvK-nummer: 40533498

Bestuur (mazkiroet)

Het mazkiroet word elk jaar afgewisseld door Haboniemvrijwilligers tijdens de Zomerweïda (ALV). In het bewegingsjaar 5779 bestaat het mazkiroet uit:

Dennis Heijmans (Mazkir (voorzitter), madrichiemzaken en Israëlreiscoördinator)

Dennis Heijmans (22) is zijn studie Farmakunde aan het afronden aan de Hogeschool Utrecht, en is woonachtig te Den Haag. Hij kijkt er erg naar uit om binnen dit mazkiroet een leidinggevende functie op zich te nemen, en de beweging op bestuurlijk niveau te professionaliseren. Dennis is tevens ook verantwoordelijk voor de Israëlreis komend jaar.

E-mailadres: voorzitter@haboniem.nl

Roi Teszler (Secretaris, PR en Madactiviteiten)

Roi Teszler (18) heeft net zijn school afgerond en heeft besloten dit jaar een tussenjaar te nemen. Er was voor hem geen mooiere manier om zijn jaar in te vullen dan het mazkiroet ingaan. Naast PR en madactiviteiten zal Roi zich ook bezighouden met het opknappen van het moadon.

E-mailadres: secretaris@haboniem.nl

Max Zegerius (KWC en gap year-coördinator)

Max Zegerius (20) zit in zijn tweede jaar van zijn studie Hotel en Event-management aan TIO. Max gaat zich komend jaar bezighouden met alle logistieke zaken omtrent machanot en weekenden.

E-mailadres: kwc@haboniem.nl

Elias Poolman (Rosj Chinoech, website-coördinator en Doar Tikwat coördinator)

Elias Poolman (22) is komend jaar verantwoordelijk voor het onderwijs van Haboniem. Elias studeert Communicatie en Multimedia Design aan de Universiteit van Amsterdam. Hij wilt zijn enthousiasme voor de inhoud op Haboniem op creatieve manieren doorgeven aan de chanichiem en madrichiem.

E-mailadres: chinoech@haboniem.nl

Alicia Sajet (Afdelingscoördinator, chanichiemzaken, madactiviteiten)

Alicia Sajet (19) wil dit jaar vele succesvolle afdelingen organiseren. Ook houdt zij zich dit jaar bezig met madrichiem activiteiten samen met Roi. Ze heeft hier super veel zin in! In februari begint zij met de Hogere Hotelschool.

E-mailadres: afdelingen@haboniem.nl

Dania Rodill (Gizbarit (penningmeester) en Doar Tikwat coördinator)

Dania Rodill (20) is dit jaar, net als vorig bewegingsjaar, penningmeester voor Haboniem. Ze vervult deze functie buiten het mazkiroet om.

E-mailadres: penningmeester@haboniem.nl

Jonas Poolman (Externe communicatie)

Jonas Poolman (20) is dit jaar verantwoordelijk voor de externe communicatie. Hij vervult deze functie buiten het mazkiroet om.

E-mailadres: jonas@haboniem.nl

Vertrouwenspersonen

Op Haboniem zijn er twee, zowel voor de madrichiem als voor de chanichiem, vertrouwenspersonen aangesteld door het mazkiroet.

Chanichiemzaken

Het contactpersoon voor chanichiem en ouders/verzorgers is Alicia. Zij gaat over alle chanichiemzaken. Heeft een chaniech speciale (medicale) behoeftes dan kunt u dit in vertrouwen melden aan de chanichiemzaken. Ook overplaatsingen worden via haar aangevraagd, waarin ze een adviserende rol heeft in het besluit van het mazkiroet.

Contact: chanichiemzaken@haboniem.nl

Vragen over machanot en weekenden kunt u het beste mailen naar kwc@haboniem.nl. Voor vragen over het lidmaatschap kunt u het beste mailen naar secretaris@haboniem.nl.

Madrichiemzaken

Het contactpersoon voor madrichiem is Dennis, tevens onze voorzitter. Madzaken kan als bemiddelaar optreden tussen conflicten van madrichiem, is het vertrouwenspersoon van madrichiem en helpt de rosj met het maken van de opstellingen.

Contact: voorzitter@haboniem.nl

Sjaliach

Ofri Ben-Zvi (31) was born in Kibbutz Magen and grew up in Moshav Ein Habesor. He completed his studies in Geophysics and Islamic Studies at Tel Aviv University.

After serving for 4.5 years in the IDF, he was the Education Coordinator in Moshav Ein-Habesor and during the course of his studies he led a group of young Madrichim in the youth movements called “Saiarut” of the KKL (JNF).

He will be the contact person to Habonim Dror Olami, the link to the State of Israel, active in the community and in the movement.

Ofri is available for any questions and will always be happy to help

Contact: ofri@haboniem.nl

Doar Tikwat

De hoofdredacteuren van het bewegingsblad van Haboniem-Dror, genaamd de Doar Tikwat, is Thalia. De redactie van de Doar Tikwat is te bereiken via doartikwat@haboniem.nl. Ook voor persberichten, ingezonden brieven en algemene vragen.

Clubhuis (moadon)

Het beheer van ons moadon (clubhuis) is handen van Hachsjarah en Alijah (H&A). Voor vragen en verhuurverzoeken kunt u contact opnemen met Eric: henabeheer@gmail.com.

Media en Communicatie

Online

Facebook: www.facebook.com/groups/haboniem/
Instagram: www.instagram.com/haboniem/

Pers

Wij geven geen interviews af. Voor interviews en informatie over de Joodse gemeenschap en/of Israël verwijzen wij u naar het CIDI, het Centraal Joods Overleg en het Joods Agentschap. Voor andere vragen en/of verzoeken kunt u mailen naar secretaris@haboniem.nl.