Aanmelden

Aanmelden voor een machanee of weekend

Uiterlijk zes weken voor het machanee of weekend openen de aanmeldingen. Om dit aan te kondigen stuurt Haboniem aan alle leden de eerste brief met algemene informatie over de activiteit.

Om vroege aanmeldingen aan te moedigen geeft Haboniem een early bird-korting. De deadline hiervoor staat in de eerste brief. Voor aanmeldingen na de deadline geldt de reguliere prijs.

Aanmelden voor afdelingen

Afdelingen vinden een of twee keer per maand plaats in Amsterdam en Den Haag. Op de agenda op de homepagina, in de nieuwsbrief en in de WhatsApp-groep van oudere JK’s wordt gecommuniceerd wat de data zijn van de volgende afdelingen voor jouw JK.

Om je aan te melden voor de afdeling stuur je een mailtje naar de afdelingscoördinator via afdelingen@haboniem.nl

Nuttige informatie

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte blijven van onze activiteiten. Stuur hiervoor een mail naar secretaris@haboniem.nl.

Lidmaatschap

Het is alleen mogelijk om aan de machanot en weekenden deel te nemen als je lid bent van Haboniem.

De contributie voor het kalenderjaar 2020 is ongewijzigd ten opzichte van vorig jaar en bedraagt € 84,- per lid. Mail voor vragen en de optie om in termijnen te betalen naar penningmeester@haboniem.nl.

Nieuwe kinderen

Voor nieuwe kinderen die eventueel lid willen worden, wordt de eerste activiteit als proefactiviteit gezien en hoeft er alleen voor die activiteit geen contributie betaald te worden. Er wordt dan wel voor deze activiteit een hoger tarief gehanteerd. Als je na deze proefactiviteit nogmaals mee wil met een activiteit van Haboniem, dient je lid te worden en contributie te betalen.

Financiële regeling

Geld mag voor onze chanichiem geen reden zijn om niet te kunnen deelnemen aan onze activiteiten. Mocht je in aanmerking willen komen voor een financiële regeling, dan kunnen ouders/verzorgers contact opnemen met onze penningmeester, Dana Zelcer (a.i.), via penningmeester@haboniem.nl.

Ouders/verzorgers dienen deze financiële regeling vóór de aanmelding in orde te maken.

Afmelden

Stuur hiervoor een mail naar kwc@haboniem.nl. Dit moet uiterlijk 7 dagen voor de activiteit gebeurd zijn. Bij een succesvolle afmelding krijgt u het betaalde bedrag, minus €15,- administratiekosten, terug. Als de afmelding daarna gebeurd is het helaas niet mogelijk om het bedrag terug te storten omdat er dan al kosten zijn gemaakt. Neem in ieder geval contact met ons op.

In welke JK zit je?

In het bewegingsjaar 2023/2024 – 5784 is de indeling als volgt:

JK1

2016
2015

JK2

2014
2013

JK3

2012
2011

JK4

2010
2009

JK5

2008

JK6

2007

Neem bij vragen over de JK-indeling contact op met chanichiemzaken@haboniem.nl.

Voorwaarden

Lees hier de aanmeldingsvoorwaarden.

Heb je vragen of hulp nodig?

Neem dan contact op met de machanot- en weekendencoördinator via kwc@haboniem.nl
Mail voor vragen over afdelingen naar afdelingen@haboniem.nl